De ouders/verzorgers thuis krijgen geheel vrijblijvend fotopakketten aangeboden via school. Indien gewenst, kunnen de foto’s ook rechtstreeks naar de huisadressen worden verzonden. Ouders kunnen de aangeboden foto’s direct bekijken en de kwaliteit beoordelen.

Vervolgens kunnen zij eenvoudig betalen via internetbankieren of middels een overschrijvingsformulier.
Alle aangeboden foto’s kunnen gratis worden geretourneerd middels een bijgesloten antwoordenvelop. (Port betaald) Eventuele herinneringen verlopen rechtstreeks tussen Vandenberg-ID en de ouders/verzorgers thuis. School wordt volledig ontzorgd van werkzaamheden.

Alle nabestellingen verlopen via onze webshop en geheel buiten school om.

Levering fotopakketten
Ca. twee weken na de fotosessie ontvangt u de fotopakketten.
Natuurlijk ontvangt u direct ook alle gratis extra’s voor school.

Levering digitale beelden
De digitale beelden voor uw administratiesysteem, ontvangt u binnen vijf werkdagen.

Levering schoolpassen
Binnen 10 werkdagen na de fotosessie ontvangt u de schoolpassen. Er zijn zelfs mogelijkheden om voor de eerste schooldag te beschikken over alle schoolpassen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Evaluatie
Nadien de fotosessie horen wij graag hoe u onze samenwerking ervaren heeft. Als u vragen heeft, opmerkingen of juist een compliment of klacht wilt uiten, horen wij dit graag. Daarom komen wij graag na de fotosessie persoonlijk bij u op school evalueren.

Dankzij de feedback van onze klanten en door het uitspreken van uw wensen en behoeften, worden wij gelukkig in staat gesteld om ons jaarlijks te verbeteren.

Om u de beste service en kwaliteit te bieden, volgen wij al 35 jaar alle marktontwikkelingen op de voet en passen wij de allernieuwste technieken toe.