Basisonderwijs

Vandenberg-ID is alweer meer dan 36 jaar aanbieder van professionele schoolfotografie in het basisonderwijs.

Vandenberg-ID is actief met schoolfotografie in het hele land met een team van professionele schoolfotografen die met hun mobiele studiowagens dagelijks in heel Nederland fotograferen.
Op de basisscholen werken onze schoolfotografen nauw samen met de ouderraad en vrijwilligers om van de fotografeerdag een leuke dag te maken.
In het basisonderwijs werkt Vandenberg-ID met verschillende achtergronden en poses voor de portretfoto’s. Naast portretfoto’s worden er in het basisonderwijs ook klassenfoto’s en gezinsfoto’s gemaakt.

Portretfoto’s maken wij in onze multifunctionele studiowagens of in een professionele fotostudio in de school.
De uiteindelijke keuze hiervoor ligt bij de school en is afhankelijk van de ruimte mogelijkheden die school tot haar beschikking heeft.
Door de leerlingen in het basisonderwijs wordt de dag waarop de schoolfotograaf komt vaak gezien als een gezellige dag.

Voor de leerlingen die in groep acht zitten maakt Vandenberg-ID ook nog een mooie schoolverlaters map als herinneringen aan de basisschool periode.

Wanneer de basisschool dat op prijs stelt zetten onze professionele schoolfotografen met alle plezier ook het voltallig personeel van de basisschool op de foto.

In het basisonderwijs biedt Vandenberg-ID allerlei gratis producten zoals: Een grote poster, digitale foto’s, schoolverlaters cadeaus, foto’s voor het personeel, teamfoto’s, archieffoto’s, etc.

De groepsfoto’s die Vandenberg-ID maakt in het basisonderwijs leveren een mooie herinnering op van alle leerlingen die bij elkaar in de klas zaten.
De portretfoto is in de basisschool periode een mooi aandenken aan de periode waarin het kind van jaar tot jaar er weer anders uitziet, hetgeen door de ouders en familie leden vaak erg vaak wordt gewaardeerd. Schoolfotografie in het basisonderwijs is daarmee met recht een traditie te noemen in Nederland.
Ook buiten Nederland is de schoolfotografie een traditie die mag rekenen op een grote belangstelling.

 

* Fotopakketten

* Webshop

* Prijzen vanaf € 7,00 mogelijk

 

Basisonderwijs